новини

·     Екскурсія до музею коледжу

13.09.2023 студенти гр Ар-11 (куратор Маріна І.Г.) відвідали музей коледжу, де познайомились з історією створення, спеціальностями та видатними випускниками коледжу

Олімпіада з інженерної графіки

26 квітня 2023 року з ініціативи Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Одеської області  відбулася олімпіада з ІНЖЕНЕРНОЇ ГРАФІКИ, в якій взяли участь по два здобувача освіти від кожного коледжу.

Наша команда під керівництвом викладача архітектурних та будівельних дисциплін Висоцької Г.І. у складі студенток групи Ар-21 Гореліхіної Софії та Штефан Владислави посіла 2 МІСЦЕ!!! Також надано особисті місця, з яких Гореліхіна Софія посіла 3 МІСЦЕ!!! Куратор групи Ар-21 Каріка А.Б.

Пишаємось нашими студентами!

Відкритий захист переддипломної практики

21.04.2023 в аудиторії № 45 під керівництвом викладачів архітектурних та будівельних дисциплін Каріка О.Б., Чумляр С.В відбувся відкритий захист переддипломної практики у групі Б-41 .

Кожному здобувачу освіти було видано індивідуальне завдання, згідно якого було зібрано матеріал для звіту під час виконання обов’язків дублера-майстра на виробництві.

Під час захисту практики були представлені схеми, креслення, описи будівельних генеральних планів та технологічних процесів на різні види будівельних робіт.

 

В майбутньому зібраний матеріал здобувачі освіти зможуть використати для виконання дипломного проекту.

Естафета Зелений дім

26.10.2022  Викладач Висоцька Г.І. провела відкритий виховний захід «Естафета Зелений дім». Естафета триває вже 6-й рік та змінила назву через переосмислення значення турботи про рідне навколишнє середовище. Першокурсники групи АрБ - 11 з куратором Статіровою І.О. прийняли естафету від групи Ар-21 та висадили  6 дерев павловнії у дворі коледжу за адресою  Незалежності, 47.

Відкрите заняття

27.10.2022 р. в гр. Ар-21 з дисципліни "Архітектурна графіка та кольороведення " було проведено відкрите заняття на тему "Колірні пріоритети в історії архітектури", викладач Висоцька Г.І.  Студенти дізнались багато цікавого, зробили екскурс по використанню кольора в архітектурних стилях, прийняли участь у інтерактивній  тематичній вікторині.

Олімпіада з фізичної культури коледжу

26.10.22р. була проведена Олімпіада з фізичної культури коледжу. У загальному заліку серед юнаків I місце посів Спинов Микола, студент гр. АрБ-11. Куратор Статірова І.О.

Вручення дипломів

25.06.2021 Святкове вручення дипломів випускникам.  Деякі студенти отримали грамоти за визначні досягнення в навчанні, спорті, житті коледжу. 

Бажаємо успіхів у подальшому житті!

Захист дипломних проектів

З 18 по 24 червня проведено захист дипломних проектів. Студенти відділення виконували проекти в програмі AutoCad та вручну, де показали навички володіння графікою. Також при проектуванні були використані програми МОНОМАХ, АВК, ArchiCad, Lumion. Додатково до захисту буди представлені макети та творчі роботи.

Екскурсії на виробництво з навчальних дисциплін

Під час вивчення дисциплін "С/г споруди", "Виробнича база", "Сан.технічне обладнання будівель" студенти відвідують виробництво, де мають можливість  побачити виробничі процеси  наяву. Викладач Каріка О.Б. з групою Б-31 в «Аккерман зернопром» та завол ЗБІ.

Обласна студентська наукова конференція

22 квітня методична комісія з інженерної графіки провела обласну наукову конференцію (замість щорічної олімпіади) на тему "Визначні досягнення в науці та техніці". Засідання відбулося онлайн через Zoom. Студентка групи Ар-21 Чебан Ольга підкерівництвом викладача Висоцької Г.І.  виступала з темою "Визначні досягнення в науці та техніці у сфері архітектури" та посіла ПЕРШЕ місце. Вона підготувала презентацію та гідно представила наш коледж. Молодець!

Відкрита циклова комісія на тему "Дистанційне навчання-переваги та недоліки"

18.03.2021 року пройшло відкрите засідання циклової комісії на тему "Дистанційне навчання-переваги та недоліки".  Викладачі відмітили недоліки та переваги дистанційної освіти з якими зіткнулися саме вони. На передодні було проведено тестувальне опитування студентів та викладачів і на цикловій комісії підведено загальні висновки: будівельні та архітектурні дисципліни дуже важко викладати дистанційно у зв'язку з великою кількістю графічних робіт.

Відкрита виховна година "Стоп наркотик" в гр.АрБ-21

17.03.2021 року гр.Ар-21 з куратором Висоцькою Г.І. провели відкриту виховну годину на актуальну тему сучасності "Стоп наркотик". В продовж тижня студенти проводили соціальне опитування молоді міста. Вивчаючи проблему підготували презентацію та відеоматеріали про розповсюджені міфи щодо вживання наркотиків. Надали інформацію про людину, яка поборола цю залежність та продемонстрували фрагмент автобіографічного фільму про його життя. Заключною частиною заходу стала сценка-заклик "Скажи наркотикам-НІ!".

Відкритий урок

Профорієнтація

18.12.2019 В актовому залі коледжу відбулася зустріч з учнями 9-х класів  ЗОШ №1, та №4  з метою  ознайомлення з професіями нашого відділення. У ході зустрічі  учням розказали про історію коледжу та відділення, провели конкурси на будівельно-архітектурну тематику та нагородили переможців грамотами.

Write a comment

Comments: 0